Over ons

Wij helpen je graag om het leven van je dromen te creëren. Na een aantal tegenslagen en gezondheidsproblemen hebben wij in 2017/2018 ons leven compleet omgegooid om geluk, gezondheid, overvloed en vrijheid te creëren.  Onze ervaring en passie delen we graag in de community. Inspireren en geïnspireerd worden, geweldig met een groep gelijkgestemden. Onze dromen? Die lees je hieronder.

Groetjes, Petra & Paul

Het begon met het vormen van de juiste mindset, Daardoor kwamen we in aanraking met de juiste mensen, en konden we onverwachte stappen nemen.  En toen… wow, toen veranderde ons hele leven. We realiseerden ons dat dingen soms zoveel simpeler zijn dan wij als kind geleerd hebben. Lees hier over onze dromen & missie.

Hoe komen we aan de naam Fortunators? Deze komt van Godin Fortuna, of Fanum Fortunae, de Romeinse godin van het toeval ofwel van het lot. Neem bij de Fortunators het lot in je eigen hand!

Petra

Mijn droom… is dat onze kinderen een gelukkig, gezond, overvloedig & vrij leven leiden. Op een gezonde planeet. Daarvoor is het van belang dat wij, ouders, ons ontwikkelen tot de beste versie van onszelf. Kinderen doen immers niet wat je zegt dat ze moeten doen, maar ze doen precies wat jij doet!

Daarom blijf ik me verrijken met informatie waarvan ik zeg: “WOW, wat als ik dit had geleerd op school?!” en pas ik deze toe in mijn leven en deel ik deze graag met jou. Ondertussen geniet is steeds meer van het leven en zie ik graag meer van de wereld, samen met Paul en onze kinderen en aanhang.

Het is mijn missie…. dat wij, ouders en leerkrachten, de weg vinden om het beste uit onze kinderen te halen, dat we ons bewust worden van de bijzondere rol die we hebben in het leven van hun kinderen. En dat die het beste vervuld wordt door zelf de regie over ons eigen leven in eigen hand te nemen. De informatie en kennis die ik op doe en toepas in mijn leven deel ik dolgraag met de wereld en onze community in het bijzonder. Op het podium, in trainingen, coaching & in boeken.

Paul

Mijn droom… Gelukkig & in vrijheid leven met de mensen om mij heen: met mijn vriendin, familie en vrienden.

Het is mijn missie…. 100.000 miljoen mensen bewust te maken van de dingen die wij op school niet leren.

Pasgeleden hoorde ik dat mijn energienummer binnen de Feng Shui nummer1 is, wat staat voor overvloed creëren. Wie had dat gedacht tijdens mijn zangcarrière van 25 jaar? Toen tijdens de vorige crisis mijn pensioen verdampt bleek te zijn, ging ik me verdiepen in geld en overvloed. Overvloed heeft alles te maken met mindset. Zoals mindset ook een enorme invloed heeft op je vrijheid, geluk en gezondheid.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

>
nl_NLNederlands